Route

Routebeschrijving:

Openbaar vervoer

Zie: www.9292.nl

Fiets
– Met de fiets is De Nieuwe Noorder eenvoudig vanaf de IJdoornlaan te bereiken. Op het terrein van de begraafplaats is het niet toegestaan te fietsen. Er staan fietsnietjes bij de ingang.

LET OP! M.i.v. maandag 11 september t/m vrijdag 29 september 2023 is de H.M. Terwogtweg, het Hisgenpad en de Buikslotermeerdijk tot aan De Nieuwe Noorder afgesloten. Er is een nieuwe wegomleiding naar De Nieuwe Noorder die aangegeven wordt met gele borden:

Omleiding-DNN-miv-11-september-2023-1

Auto
– Voor bewoners van Amsterdam Noord:
De begraafplaats is te bereiken via de H.M. Terwogtweg. Let op de borden.

– Via de IJtunnel:
Vanuit Amsterdam Centrum door de IJtunnel en volg dan het bord De Nieuwe Noorder.

– Via de Coentunnel:
Ringweg A10 richting Noord. Bij de afslag S116 rechtsaf en direct weer rechtsaf. Volg het bord De Nieuwe Noorder via de H.M. Terwogtweg.

– Via Zeeburgertunnel:
Vanuit noordelijke richting A10 en N247
Neem op de Nieuwe Leeuwarderweg afslag S116. Sla bij de verkeerslichten naast de P+R Noord rechtsaf de IJdoornlaan op. Bij de verkeerslichten sla linksaf de Elzenhagensingel op, daarna meteen naar rechts
de H. M. Terwogtweg op. Volg de rijbaan en ga voorbij de bocht rechtsaf de parallelweg op naar de Buikslotermeerdijk. Rij onder het viaduct door en aan de rechterhand ziet u De Nieuwe Noorder Begraafplaats en Crematorium.

– Vanuit Noord-Holland (Zaandam):
Ringweg A10 richting Noord. Bij afslag S116 rechtsaf en direct weer naar rechts. Volg dan het bord De Nieuwe Noorder.

– Vanuit Noord-Holland (Monnickendam-Purmerend):
Vanaf Schouw voorbij de afslag S116 rechtsaf en bord De Nieuwe Noorder volgen.

Parkeren:
De parkeerplaats van de Nieuwe Noorder biedt ruimte aan vijftig auto’s. U kunt daar gratis parkeren. Daarnaast is extra gelegenheid tot parkeren langs het Noordhollands Kanaal – eveneens kosteloos.


Grotere kaart

Comments are closed.