Let op: wegomleiding!

Let op! Er zijn i.v.m. bouwwerkzaamheden mogelijk wegomleidingen naar De Nieuwe Noorder:

Bezoekers van en naar begraafplaats en crematorium De Nieuwe Noorder rijden vanaf 8 april tot 22 mei via de Elzenhagensingel door Elzenhagen Noord. Dit geldt ook voor de rouwstoeten.

Wat er gaat gebeuren

Waternet en Liander sluiten nieuwe riool- en water- en gasleidingen aan op bestaande leidingen langs het Noord-Hollands Kanaal. Vanwege graafwerkzaamheden sluiten we een deel van de Buikslotermeerdijk af.  

Wanneer

Vanaf 8 april tot 22 mei aanstaande. Bij slechte weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. De komende maanden krijgen bezoekers van De Nieuwe Noorder vaker te maken met omleidingen vanwege de bouw in Elzenhagen Zuid. Onze excuses voor de hinder.

Bereikbaarheid en gevolgen voor verkeer

Auto’s

Auto’s leiden we om vanaf de Elzenhagensingel, via de Eeuwige Jeugdlaan en de G.J. Scheurleerweg richting de Buikslotermeerdijk. U volgt de gele borden.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen vanaf de G.J. Scheurleerweg doorsteken naar de Buikslotermeerdijk via het pad dat gelijk ligt aan de Berend Boeijingastraat. Helaas is het vanwege de veiligheid dit keer niet mogelijk om langs het werk te fietsen of te lopen.

Contact

Bij vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Willeke Schrama via elzenhagenzuid@amsterdam.nl

Comments are closed.